CoCa-CoLa-PrEmIeRsHiP NaJlEpSzE pOkOjE nA WP
Administrator
Co miesiąc bedziemy nagradzać osoby które najwięcej napisały postów na naszej stronie tylko zeby nie byly te posty takie ze znajdzie sie tylko jakas buzka tylko cos sensownego napisane...
Wiec powodzenia
Zbanowany
Andzrzeju mnie w to tez chcesz mieszac ???????ja tylko pisze co mi slima na jezyk przyniesie
a wiec to byloby nie fair wobec innych
Administrator
Fire bardzo mi się to podoba że dużo poświecasz czasu na naszej stronce... wyrażasz na różne tematy swoje zdanie... No i szansa na nagrode miesiąca... Oby tak dalej... Pozdro Fire
Zbanowany
yyyyy a czy ta nagrodą bedzie beczka piwa ???
jak tak to bede pisall....a pisall:)
a teraz na poważnie ja tylko wyrazam swoje zdanie na rozne tematy ......juz takie jestem , ze jak cos mi nie pasi to zaraz o tym mowie ......i staram sie znalesc jakies rozwiazanie pewnych spraw .... po to jest przeciez Forum... na ktorym sie udzielam a to ,ze napisalem tyle postow swiadczy tylko o tym ,ze jest o czym pisac ...ichce poznac zdanie innych na moje posty
Ostatnio edytowany przez *_FireMan_* (Dzisiaj 10:31:20)
Administrator
Co miesiac najwiekszy pisaz postow dostaje 10k na miesiac
UWAGA rozpoczely sie zapisy na 2 sezon LIGII,ktora ruszy 01.03.2008r.Zapisy pod numerem GG 448019.Zyczymy wszystkim graczom milej zabawy i samych wygranych.Oraz zapraszamy na turnieje w soboty i w niedziele o 100.000$WG.